Fortsätt till huvudinnehållet
Faluappen

Parkeringsappen

Grunden är en färdig och beprövad parkeringsapp som Falu P använt sig av sedan 2018. Ovanpå det utvecklas ett antal tilläggsfunktioner som till exempel beläggningsindikator, elbilsladdning, garageportsöppning eller andra parkeringsnära funktioner som det finns behov av lokalt. Falu P har exempelvis listning av butiker, restauranger och kommande evenemang eftersom det upplevts som en bra tjänst att visa var man kan parkera i anslutning till dessa.

Förutom att ni kan anpassa funktionerna efter er lokala infrastruktur, teknik och önskemål får ni också kontroll på intäkterna direkt utan att de går via operatören av parkeringsappen.

Appen Gävle P

Ett exempel är appen Gävle P som Gävle Parkeringsservice AB (GPAB) är beställare av. Den har GPAB önskat ska integrera elbilsladdning i samarbete med kommunala elbolaget Gävle Energi AB. Då har vi byggt en sån integration som är kopplad direkt mot befintligt API för att erbjuda en app för både parkeringsbiljett och elbilsladdning i samma moment.

Appen Gävle P

Kontakta oss för mer info

Välkommen att kontakta oss på Parkera i Sverige för att diskutera ert appprojekt. Vi bokar gärna ett kostnadsfritt videomöte så ni får en chans att ställa alla era frågor. Det går bra att maila oss på info@parkeraisverige.se

Kontakta oss